Uroš Plavšić ostvario svoj dečački san: "Veliko je zadovoljstvo i čast biti prvi put u reprezentaciji"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Novi košarkaš Zvezde se odlično pokazao na terenu

Velika je ovo bila škola za novopečenog centra košarkaške reprezentacije Srbije, Uroša Plavšića. Momak koji je dominirao u Megi ove sezone, a potom potpisao za Crvenu zvezdu istakao je posle poraza od Amerikanaca svoje utiske.

Za početak, kaže da je sve moglo da ispadne daleko bolje, a da se videlo da su nedostajali neki ključni igrači.

- Utisci su da mislim da smo mogli dosta bolje, ali držali smo se u početku. Tu je par momaka koji nedostaju, Bogdan kao kapiten i Nikola Milutinov koji dosta znači ovom timu na centarskoj poziciji. Mislim da Deki i Jovke sa tim momcima dosta drugačije bi ova utakmica išla. Nadamo se dosta pozitivnijoj utakmici i rezultatu u Parizu.

Za njega je ovo sve i dalje jedan veliki san.

- Jedno prelepo iskustvo videti sve te momke na istom mestu, pogotovo za mene koji sam prvi put u reprezentaciji. Veliko je zadovoljstvo biti sa mojim momcima ovde, ostvariti druženje sa njima, videti ljude protiv kojih si sanjao da igraš. Velika čast, ali samo treba da idemo dalje, imamo jak tim.

Zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema i sveukupnim radom.

- Dosta dobro. Trenira se jako. Selektor Pešić drži sve pod kontrolom, momci imaju respekt. Dešavaju se situacije, nekada malo lakše, nekada malo teže. Idemo dalje i nadamo se najboljem na Olimpijskim igrama.

(Telegraf.rs)

Video: "Čovek ima 40 godina, a kreće se bolje od svih": Petrušev iznenađen Lebronom Džejmsom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milko

    18. jul 2024 | 12:49

    Strasno pojacanje Zvezde za KLS koliko je samo za 15 minuta popio banana od Dejvisa i delovao kao da prvi put hvata kosarkasku loptu bolje da vode Ristica on bar zna ubosti trojku!

  • Zoran

    18. jul 2024 | 12:31

    Lepo je dati sansu ali moje vidjenje je a je zalutao u reprezentaciji. Mozda je trema ucinila svoje ali nista od njeg videli nismo. Isto vazi i za Ristica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA